888622697  gsperformance@abv.bg     

Car Detailing

          Смята се, че родината на детайлинга  е САЩ, като постепенно добива популярност  в целия Свят. В България, тази дума е все още непозната, но в последно време се наблюдава засилен интерес в големите градове, където става модерен. За съжаление  в нашата държава детайлинг се замества с думата пастиране  и се възприема като нещо повърхностно, защото  хората нямат културата и елементарни познания да се грижат за автомобила. По родните ни автомивки масово се мият колите с агресивни алкални препарати и четки за домакински нужди, кърпите за подсушаване се перат на земята с водоструйка и след това набити с песъчинки се лепват на колата и започва едно търкане и натискане и т.н. Почти на всяка автомивка предлагат „пастиране” като услуга и в рамките на час - търкат колата ви с някаква паста и гъба, а резултатът се вижда още на следващото измиване, когато всичко по колата е същото дори и по лошо. Това за съжаление повечето хора в България разбират под думата „детайлинг” и дори го смятат  за измама.
      Истинския детайлинг е изкуство и може да преобрази колата ви. Той е многостъпков процес, и за да се прилага с успех е необходим опит, разбиране на процесите на работа, познаване на  препаратите и най-вече страст и желание за работа.
Детайлингът основно се дели на екстериорен (външен) и интериорен (вътрешен). Той е много повече от едно почистване и измиване на автомобила. Детайлингът е  заличаване на всякакви несъвършенства по автомобила с последващи защитни покрития с цел запазване на красивия вид. В развитите страни е цяла индустрия, а препаратите многобройни.
      В България малко хора работят правилно като детайлъри.  Бъдете внимателни  на кого се доверявате, защото повечето от вас се ръководят по цената и обикновено остават разочаровани, а пребоядисването е много по-скъпа услуга. Правилно обработеният автомобил ще ви изненада със своя искрящ блясък и огледална повърхност, а при правилна поддръжка ще ви радва дълго време. Процедурата е трудоемка и изисква време, но за сметка на това  резултатите са впечатляващи. Естествено не всички дефекти могат да бъдат отстранени, но болшинството от хората не знаят, кой детайл е за боя и кой може да бъде спасен.


     GS PERFORMANCE  ще ви помогне да погледнете на автомобила с други очи, доверявайки ни се  вашият автомобил ще бъде преобразен , а блясъка съхранен.

 


GS PERFORMANCE © 2015 | CAR  DETAILING | DESIGN BY MITE